Apple reparatie     Samsung reparatie     Nokia reparatie     Sony Xperia reparatie     OnePlus reparatie   Huawei reparatie

Language: Nederlands
Language:

Verzendinformatie

Tarieven
 

België en NederlandBelgië of Nederland? 1 tarief, we versturen alle pakjes aan dezelfde economische prijs van 5,99 euro incl. BTW met koerierdienst GLS over gans België en Nederland, makkelijk toch!
Voor zendingen binnen België rekenen wij geen verzendkosten aan vanaf 75 euro per bestelling. Voor verzending zal steeds GLS gekozen worden als transporteur mits deze uw zending verzekerd tot een plafond van 750 euro.


 

Levertijden
 

Orders worden verzonden met GLS. Voor zendingen binnen België streeft GLS ernaar uw pakket de eerste werkdag na aanbieding te bezorgen (Nederland plm 2 tot 5 werkdagen). Op welk tijdstip de zending precies bezorgd wordt, is onder meer afhankelijk van plaats en soort pakket.

GLS biedt een pakket tweemaal aan. De aanbieding vindt plaats op werkdagen tussen 09.00 uur en 18.00 uur.

 

Volgende dag leveren
 

GLS logoOm deze service te bieden zijn wij afhankelijk van andere partijen zoals pakketdiensten en banken.
Pakketdiensten leveren alleen op “WERK”dagen. Dit houdt in dat, indien u op vrijdag na 13.00 uur of in het weekend besteld de bestelling de volgende werkdag (maandag) wordt verzonden en u de order dus dinsdag kunt verwachten.
Voorwaarde is dat de betaling bij ons gegarandeerd is voordat wij het order afsturen. In bijna alle gevallen is uw betaling via het online betalingsverkeer gegarandeerd en wordt het pakket nog dezelfde dag verzonden.
Uw orders worden nog dezelfde dag verwerkt mits:
- De bestelling is geplaatst voor 13.00 uur.
- De betaling is goedgekeurd.

Besteld op (voor 13u)      Geleverd op*
Maandag   Dinsdag tussen 9u00 en 18u00
Dinsdag   Woensdag tussen 9u00 en 18u00
Woensdag   Donderdag tussen 9u00 en 18u00
Donderdag   Vrijdag tussen 9u00 en 18u00
Vrijdag   Maandag tussen 9u00 en 18u00
Zaterdag   Dinsdag tussen 9u00 en 18u00
Zondag   Dinsdag tussen 9u00 en 18u00
*m.u.v. Feestdagen
*in uitzonderlijke gevallen levert GLS binnen 48uur i.p.v; 24uur

 

 

 

 

 

 

 

 

Track & Trace

Zodra uw bestelling bij ons het magazijn verlaat krijgt u hier automatisch (via email) een bericht van. In deze bevestiging vermelden wij ook indien reeds voorhanden een zogenaamd 'tracking nummer'. U kunt dan via internet uw bestelling met de deze specifieke code volgen.

 

Backorder

Mocht uw bestelling om een bepaalde reden niet (volledig) kunnen worden verwerkt dan brengen we u zoveel mogelijk via een e-mail op de hoogte.
Mocht u binnen 5 werkdagen na het verstrijken van de levertijd geen producten noch communicatie hebben ontvangen, dan kan er iets fout gegaan zijn. Wij verzoeken u in dat geval om contact met ons op te nemen zodat wij er voor kunnen zorgen dat u niet onnodig op uw bestelling zit te wachten.

 

Bezorgen op een ander adres
 

Het is ook mogelijk om de order op een ander adres, dan uw huisadres het product te laten leveren. U kunt in het order proces bij het invullen van de naw-gegevens een afwijkend afleveradres opgeven.

Alle merknamen en logos zijn en blijven eigendom van hun rechtmatige eigenaars. Alle prijzen op de Fixit Antwerp website worden inclusief BTW weergegeven.