We zijn met z'n allen in ons gamma gedoken en hebben voor jullie een top 5 samengesteld. De 5 producten in ons lijstje zijn 'HOT' en horen absoluut onder de kerstboom te liggen.

Qialino hoesjes

Op nummer 5:

Hoesjes vindt je doorgaans in 101 geuren en kleuren. Een Qialino luxueus hangemaakt lederen hoesje mag zeker niet ontbreken onder de kerstboom. Deze hoesjes zijn beschikbaar voor de meeste Apple apparaten en voor de Samsung Galaxy S7. Verschillende kleuren, motieven en modellen, een schot in de roos als cadeau volgens ons.
Prijs categorie: 22,65 tot 60,30 euro 

 

 

 

 

 

Pokemon Pickachu iPhone 6 hoesje

Nummer 4:

Pokémon Go accessoires. Niettegenstaande de hype rond dit spel reeds minder is kan je de 'hardcore' Pokemon trainers zeker plezier doen met een accessoire verwant aan het Pokémon GO spel. Wij dachten aan een powerbank in de vorm van een pokeball of een Pokemon smartphone hoesje.
Prijs categorie: 9 tot 29 euro

 

 

 

 

 

 

 

 

Mi In-Ear Headphones ProNummer 3:

Voor de muziekliefhebbers kozen wij de Mi In-Ear Headphones Pro. De set is van hoogwaardige kwaliteit en kan gerust meedingen in de hogere klasse oortjes. De Mi earpods zijn verkrijgbaar in zwart/zilver en goud/wit (voor hem en voor haar) en hebben naast hun uitzonderlijke kwaliteit een betaalbaar prijskaartje meegekregen.
Prijs categorie: 32,50 euro

 

 

 

 

 

 

 


ROCK USB Flash Drive 32 GBNummer 2:

De ROCK USB Flash drive 32 GB kwam reeds in een eerdere blog aan bod en mocht dusdoende niet in onze top 5 ontbreken. Deze flash drive beschikt over een geheugen 32 GB en is volledig compatibel met alle Apple apparaten met een lightning poort alsook met iMac en PC. Problemen met onvoldoende opslagruimte op je iPhone, iPad of iPod liggen vanaf nu in het verleden. Bestanden verplaatsen van het ene apparaat naar het andere doe je in één, twee, drie. Voor de volledige review klik hier.
Prijs categorie: 52,50 euro

 

 

 

 

Onze absolute nummer 1:

Je kent ze zeker en vast wel, de goede voornemens. Meestal even snel verbroken dan gemaakt. Met de Xiaomi Mi band 2 zorgt jij ervoor dat diegene waarvoor je dit cadeau koopt alvast een extra motivatie heeft zijn of haar voornemen tot een goed einde te brengen. Deze fitness tracker is met zijn uitgebreide functionaliteiten niet zomaar de eerste de beste activity tracker. We komen later in onze blog nog terug op dit product met een uitgebreide review. We geven jullie alvast de hoofdkenmerken van de Mi band 2 mee: hartslag meter, stappenteller, pedometer, calorie verbruik, uurwerk, afstandsmeter, slaap management, enz...
Prijs categorie: 37,45 euro

Mi Band 2

Ziezo, dit was onze lijst. We hopen jullie enkele leuke ideetjes te hebben gegeven. Alvast zeer fijne feestdagen gewenst vanwege het ganse Fixit Antwerp Team!