Apple onderdelen     Samsung onderdelen     Nokia onderdelen     Xperia onderdelen     HTC onderdelen

Beste klanten, wij danken jullie voor het vertrouwen in ons de voorbije 6 jaren. Vanaf 1 Augustus zullen er enkele drastische veranderingen plaatsvinden op onze webshop.

Wegens het te hoge aantal 'defecte onderdelen' die we te verwerken krijgen wegens onkunde tijdens reparatie door de doe het zelvers, verleggen we de focus enkel nog naar reparaties en accessoires en kunnen er per 1 Augustus 2017 geen onderdelen meer worden verkregen via onze webshop.
Onze B2B klanten kunnen zich voor onderdelen nog steeds wenden tot onze groothandel Phonepro.be indien de statuten in overeenstemming zijn met de it/telecom branche (retail/repair).

Language: Nederlands
Language:

Gadgets

Gadgets

Op zoek naar een telefoon gadget, waarmee je jouw smartphone bijvoorbeeld kunt omtoveren tot een game console of handschoenen waarmee je wel kan typen in de winter? Dan vind je in deze categorie zeker wat leuks. Zoek je iets voor een specifiek toestel, gebruik dan de handige filters aan de linkerzijde.

Naam
Set Descending Direction

Foto-tabel Lijst

15 per pagina

Artikelen 1 tot 15 van 33 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Naam
Set Descending Direction

Foto-tabel Lijst

15 per pagina

Artikelen 1 tot 15 van 33 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Alle merknamen en logos zijn en blijven eigendom van hun rechtmatige eigenaars. Alle prijzen op de Fixit Antwerp website worden inclusief BTW weergegeven.