Apple onderdelen     Samsung onderdelen     Nokia onderdelen     Xperia onderdelen     HTC onderdelen

Beste klanten, wij danken jullie voor het vertrouwen in ons de voorbije 6 jaren. Vanaf 1 Augustus zullen er enkele drastische veranderingen plaatsvinden op onze webshop.

Wegens het te hoge aantal 'defecte onderdelen' die we te verwerken krijgen wegens onkunde tijdens reparatie door de doe het zelvers, verleggen we de focus enkel nog naar reparaties en accessoires en kunnen er per 1 Augustus 2017 geen onderdelen meer worden verkregen via onze webshop.
Onze B2B klanten kunnen zich voor onderdelen nog steeds wenden tot onze groothandel Phonepro.be indien de statuten in overeenstemming zijn met de it/telecom branche (retail/repair).

Language: Nederlands
Language:

Data & Oplaadkabels

Data & Oplaadkabels

Datakabels en oplaadkabels voor de smartphone en tablet om data met je computer te synchroniseren of simpelweg je apparaat op te laden! Docking stations om je apparaat in te plaatsen of functionele houders voor in de wagen, op de fiets, op je bureau. Filter aan de linkerzijde de specificaties die je zoekt en vindt snel het gewenste product.

Naam
Set Descending Direction

Foto-tabel Lijst

15 per pagina

Artikelen 1 tot 15 van 47 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Naam
Set Descending Direction

Foto-tabel Lijst

15 per pagina

Artikelen 1 tot 15 van 47 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Alle merknamen en logos zijn en blijven eigendom van hun rechtmatige eigenaars. Alle prijzen op de Fixit Antwerp website worden inclusief BTW weergegeven.