Apple onderdelen     Samsung onderdelen     Nokia onderdelen     Xperia onderdelen     HTC onderdelen

Beste klanten, wij danken jullie voor het vertrouwen in ons de voorbije 6 jaren. Vanaf 1 Augustus zullen er enkele drastische veranderingen plaatsvinden op onze webshop.

Wegens het te hoge aantal 'defecte onderdelen' die we te verwerken krijgen wegens onkunde tijdens reparatie door de doe het zelvers, verleggen we de focus enkel nog naar reparaties en accessoires en kunnen er per 1 Augustus 2017 geen onderdelen meer worden verkregen via onze webshop.
Onze B2B klanten kunnen zich voor onderdelen nog steeds wenden tot onze groothandel Phonepro.be indien de statuten in overeenstemming zijn met de it/telecom branche (retail/repair).

Language: Nederlands
Language:

Accessoires

Accessoires

Op deze pagina vind je ons volledige assortiment accessoires voor smartphones en tablets terug. Ons gamma omvat meer de 500 accessoires voor iPhone, Samsung, Nokia, HTC, Sony Mobile, etc... en blijft groeien. Het overzicht hieronder groepeerde de accessoires per categorie, in elke categorie kan je aan de linkerzijde filters toepassen om het meest geschikte accessoire te vinden. Aarzel niet ons te contacteren indien je meer informatie wenst of een product niet vind.

 

FIXiT geeft advies over: Powerbanks | Protectiefilm & Glas

Alle merknamen en logos zijn en blijven eigendom van hun rechtmatige eigenaars. Alle prijzen op de Fixit Antwerp website worden inclusief BTW weergegeven.