Apple onderdelen     Samsung onderdelen     Nokia onderdelen     Xperia onderdelen     HTC onderdelen

Beste klanten, wij danken jullie voor het vertrouwen in ons de voorbije 6 jaren. Vanaf 1 Augustus zullen er enkele drastische veranderingen plaatsvinden op onze webshop.

Wegens het te hoge aantal 'defecte onderdelen' die we te verwerken krijgen wegens onkunde tijdens reparatie door de doe het zelvers, verleggen we de focus enkel nog naar reparaties en accessoires en kunnen er per 1 Augustus 2017 geen onderdelen meer worden verkregen via onze webshop.
Onze B2B klanten kunnen zich voor onderdelen nog steeds wenden tot onze groothandel Phonepro.be indien de statuten in overeenstemming zijn met de it/telecom branche (retail/repair).

Language: Nederlands
Language:

Over Fixit Antwerp

Fixit Antwerp is een onderdeel van E&M Solutions BVBA en is reeds sinds 2011 een van de marktleiders op het gebied van kwalitatieve smartphone en tablet herstellingen in Vlaanderen. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in de verdeling van accessoires.

Het idee achter Fixit Antwerp kwam van onze bedrijfsleider tijdens zijn jarenlange ervaring als manager dienst naverkoop bij een grote electroketen.

Consumenten waren namelijk niet altijd op de hoogte van het feit dat het repareren van deze elektronica niet alleen mogelijk is maar daarnaast ook geen handenvol geld moet kosten. Om aan deze behoefte te voldoen is Fixit Antwerp opgericht. Bij Fixit Antwerp bieden we u een waaier van kwalitatief hoogstaande oplossingen aan een scherpe prijs. Aangezien wij klantvriendelijkheid hoog in het vaandel dragen hanteren wij een “no cure, no pay” politiek. Dit houdt in dat wanneer wij uw smartphone of tablet niet meer operationeel krijgen, u helemaal niet hoeft te betalen met uitzondering van waterschade onderzoek.

Daarenboven bieden wij u een snelle walk-in service zodat u niet verplicht wordt voor het maken van een afspraak. U kan terecht in één van onze fillialen te Deurne of in het Wijnegem Shopping Center. Om de kwaliteit van onze diensten te garanderen vallen al onze herstellingen steeds onder een garantie van minimum 3 maanden. Tot slot staat ook onze webshop 24/7 tot uw dienst zodat u zich niet hoeft te verplaatsen en uw defecte smartphone of tablet aan ons kan toesturen. Kortom, we beschikken over de nodige expertise en service om van u een tevreden klant te maken.

Voor alle professionele oplossingen kan u www.phonepro.be raadplegen.

Indien wij u verder van dienst kunnen zijn, aarzel dan niet en geef ons gerust een belletje!


Wij bieden u een uitstekende en zeer snelle reparatie- en verzendingsservice.


Aan iedereen - Bedankt en veel winkelplezier! 

Het Fixit Antwerp team

Alle merknamen en logos zijn en blijven eigendom van hun rechtmatige eigenaars. Alle prijzen op de Fixit Antwerp website worden inclusief BTW weergegeven.