Apple onderdelen     Samsung onderdelen     Nokia onderdelen     Xperia onderdelen     HTC onderdelen

Beste klanten, wij danken jullie voor het vertrouwen in ons de voorbije 6 jaren. Vanaf 1 Augustus zullen er enkele drastische veranderingen plaatsvinden op onze webshop.

Wegens het te hoge aantal 'defecte onderdelen' die we te verwerken krijgen wegens onkunde tijdens reparatie door de doe het zelvers, verleggen we de focus enkel nog naar reparaties en accessoires en kunnen er per 1 Augustus 2017 geen onderdelen meer worden verkregen via onze webshop.
Onze B2B klanten kunnen zich voor onderdelen nog steeds wenden tot onze groothandel Phonepro.be indien de statuten in overeenstemming zijn met de it/telecom branche (retail/repair).

Language: English
Language:

New Products


On Sale

 

 

 
Apple iPhone smartphone reparatie
AMR logo
 
 
Nillkin logo
Rock logo
   
 Comma logo
USAMS logo 
   
 Devia logo
Samsung smartphone reparatie
   
   
  • DEVIA Naked Series
    Devia Naked iPhone Hoesjes
  • Nillkin Defender 2 - Stronger than strong Nillkin defender 2
  • FOLLOW US!

    Bezoek onze FB pagina, doe mee met onze wedstrijden. Win leuke prijzen! 

    Facebook like
newsletters signup

Smartphone reparatie en smartphone onderdelen.

Fixit Antwerp is er om particulieren en zakelijke klanten verder te helpen met tablet en smartphone reparatie(s). Naast het aanbieden van tablet en smartphone reparatie vind je in onze webshop een ruim gamma tablet en smartphone onderdelen terug.

De huidige generatie smartphones en tablets zijn stuk voor stuk technologische hoogstandjes, maar wat als er iets fout gaat? Je iPhone glipt uit je handen en valt op de grond of er wordt iets op je iPad gemorst. Daar het stuk voor stuk fragile toestellen zijn, die tevens voor een groot deel uit glas bestaan, is de kans zeer groot dat het val- stoot- of waterschade oploopt. Dit soort ongevallen vallen helaas niet onder de standaard garantie van fabrikanten. Moet u dan onmiddellijk een nieuwe kopen? Natuurlijk niet! In vele gevallen kan uw defecte smartphone of tablet perfect hersteld worden.

Smartphone reparatie, klaar terwijl je wacht.

Bij Fixit Antwerp kan u steeds terecht voor één of meerdere herstellingen: Apple iPhone, Samsung Galaxy, Nokia Lumia, etc... Indien mogelijk kan u de wachten op de smartphone reparatie. Voor tablets zoals de iPad is de gangbare herstel termijn 24 uur. Onze centraal gelegen locatie te Deurne bied iedereen de kans om vlot tot bij ons te geraken. Wij bieden kosteloos onderzoek aan voor uw smartphone en tablet en hanteren een 'No Cure, No Pay' politiek. Indien u zich te ver van ons atelier bevind om uw defecte apparaat binnen te brengen bieden we tevens de mogelijkheid aan uw toestel naar ons toe te sturen. De herstelling van deze toestellen wordt tevens zo snel mogelijk uitgevoerd om uw toestel binnen de 24 uur weer op verzekerd transport naar u toe te krijgen. Deze snelle service bieden wij zowel voor particuliere als B2B klanten aan!

Een doe het zelf reparatie met onze smartphone onderdelen.

Op onze webshop bieden wij een ruim gamma smartphone onderdelen aan om zelf een smartphone reparatie uit te voeren. Helaas circuleren er zeer veel onderdelen van inferieure kwaliteit. Reparatie onderdelen België - Fixit Antwerp bied enkel premium en originele smartphone onderdelen aan in de webshop. Je vindt het ruimste aanbod gecontroleerde onderdelen aan de scherpste prijzen en beste kwaliteit. Selecteer je smartphone onderdelen of gereedschappen en bestel online! Opgelet, voer geen herstellingen zelf uit zonder technische kennis.

Doordat onze stock steeds real-time op peil wordt gehouden is de mogelijkheid groot dat uw herstelling steeds kan worden uitgevoerd terwijl u wacht. Er dient geen afspraak gemaakt te worden, u kan steeds langskomen en genieten van een kopje koffie terwijl u wacht op de reparatie van uw iPhone, iPad en andere smartphones of tablets. Het staat u steeds vrij ons eerst even telefonisch te contacteren om zeker te zijn dat de drukte het toelaat uw smartphone reparatie per direct uit te voeren.

Online kan u betalen via BanContact, iDeal, Visa/Mastercard en Sofort banking, ter plaatse kan er Contant of met BanContact worden afgerekend.

iPhone herstelling Antwerpen: wat te doen bij waterschade.

In geval van waterschade wordt er aangeraden uw toestel uit te schakelen, uitgeschakeld te laten en niet aan de lader aan te sluiten. Uw toestel zo snel mogelijk binnenbrengen is aan te raden, dit vergroot de kan dat we de smartphone weer volledig functioneel krijgen. Fixit Antwerp maakt gebruik van geavanceerde schoonmaak technieken die we toepassen bij waterschade.

Mocht er onverwachts toch kortsluiting optreden tijdens of na de herstelling van een vochtschade reparatie, wordt er geen verantwoordelijkheid genomen door Fixit Antwerp hiervoor. Dit kan eventueel voorkomen door oxydatie op onderdelen en contactpunten.

Alle merknamen en logos zijn en blijven eigendom van hun rechtmatige eigenaars. Alle prijzen op de Fixit Antwerp website worden inclusief BTW weergegeven.