Apple reparatie     Samsung reparatie     Nokia reparatie     Sony Xperia reparatie     OnePlus reparatie   Huawei reparatie

Language: Nederlands
Language:

Nieuwe producten


On Sale

 

 

 
Apple iPhone smartphone reparatie
AMR logo
 
 
Nillkin logo
Rock logo
   
 Comma logo
USAMS logo 
   
 Devia logo
Samsung smartphone reparatie
   
   
 

SERVICE - WAAROM?

Check icon Gratis verzending vanaf 99 euro!

Check icon Retouren, meld het ons hier.

Check icon Voor 13u betaald, zelfde dag verzonden.

Check icon Ruimste assortiment.

Check icon Uitgebreide vakkennis.

Check icon Veilige betaling.

Check icon Herstelling terwijl je wacht mogelijk.

...DAAROM?

  • DEVIA Naked Series
    Devia Naked iPhone Hoesjes
  • Nillkin Defender 2 - Stronger than strong Nillkin defender 2
  • FOLLOW US!

    Bezoek onze FB pagina, doe mee met onze wedstrijden. Win leuke prijzen! 

    Facebook like
Nieuwsbrief

Smartphone en tablet reparatie.

Fixit Antwerp is er om particulieren en zakelijke klanten verder te helpen met tablet en smartphone reparatie(s). Naast het aanbieden van tablet en smartphone reparatie vind je in onze webshop een ruim gamma tablet en smartphone accessoires terug.

De huidige generatie smartphones en tablets zijn stuk voor stuk technologische hoogstandjes, maar wat als er iets fout gaat? Je iPhone glipt uit je handen en valt op de grond of er wordt iets op je iPad gemorst. Daar het stuk voor stuk fragile toestellen zijn, die tevens voor een groot deel uit glas bestaan, is de kans zeer groot dat het val- stoot- of waterschade oploopt. Dit soort ongevallen vallen helaas niet onder de standaard garantie van fabrikanten. Moet u dan onmiddellijk een nieuwe kopen? Natuurlijk niet! In vele gevallen kan uw defecte smartphone of tablet perfect hersteld worden.

Smartphone reparatie, klaar terwijl je wacht.

Bij Fixit Antwerp kan u steeds terecht voor één of meerdere herstellingen: Apple iPhone, Samsung Galaxy, Nokia Lumia, etc... Indien mogelijk kan u de wachten op de smartphone reparatie. Voor tablets zoals de iPad is de gangbare herstel termijn 48 uur. Onze centraal gelegen locatie te Deurne bied iedereen de kans om vlot tot bij ons te geraken. Wij bieden kosteloos onderzoek aan voor uw smartphone en tablet en hanteren een 'No Cure, No Pay' politiek. Indien u zich te ver van ons atelier bevind om uw defecte apparaat binnen te brengen bieden we tevens de mogelijkheid aan uw toestel naar ons toe te sturen. De herstelling van deze toestellen wordt tevens zo snel mogelijk uitgevoerd om uw toestel binnen de 24 uur weer op verzekerd transport naar u toe te krijgen. Deze snelle service bieden wij zowel voor particuliere als B2B klanten aan!

Doordat onze stock steeds real-time op peil wordt gehouden is de mogelijkheid groot dat uw herstelling steeds kan worden uitgevoerd terwijl u wacht. Er dient geen afspraak gemaakt te worden, u kan steeds langskomen en genieten van een kopje koffie terwijl u wacht op de reparatie van uw iPhone, iPad en andere smartphones of tablets. Het staat u steeds vrij ons eerst even telefonisch te contacteren om zeker te zijn dat de drukte het toelaat uw smartphone reparatie per direct uit te voeren.

Online kan u betalen via BanContact, iDeal, Visa/Mastercard en Sofort banking, ter plaatse kan er Contant of met BanContact worden afgerekend.

iPhone herstelling Antwerpen: wat te doen bij waterschade.

In geval van waterschade wordt er aangeraden uw toestel uit te schakelen, uitgeschakeld te laten en niet aan de lader aan te sluiten. Uw toestel zo snel mogelijk binnenbrengen is aan te raden, dit vergroot de kan dat we de smartphone weer volledig functioneel krijgen. Fixit Antwerp maakt gebruik van geavanceerde schoonmaak technieken die we toepassen bij waterschade.

Mocht er onverwachts toch kortsluiting optreden tijdens of na de herstelling van een vochtschade reparatie, wordt er geen verantwoordelijkheid genomen door Fixit Antwerp hiervoor. Dit kan eventueel voorkomen door oxydatie op onderdelen en contactpunten.

Alle merknamen en logos zijn en blijven eigendom van hun rechtmatige eigenaars. Alle prijzen op de Fixit Antwerp website worden inclusief BTW weergegeven.